Leonardo Dicaprio heeft eerste 'Rotten' film sinds jaren

Leonardo Dicaprio heeft eerste 'Rotten' film sinds jaren

De topacteur baalt misschien wel een beetje.

Topacteur Leonardo Dicaprio leverde nog niet zo heel veel slecht ontvangen films op, zeker de afgelopen jaren niet. Ondanks dat menigeen het oneens is met de lage Tomatometer-score voor Don't Look Up is, is de film wel een van de sporadische Rotten-films van de Oscarwinnaar.

Op Rotten Tomatoes scoort de dramakomedie van regisseur Adam McKay (Vice, The Big Short) een tegenvallende 55 procent, met een 6,2 / 10 als gemiddelde beoordeling. Het publiek is overigens een stuk positiever met 77 procent.

Laatste Rotten-film in 2013
De laatste film die niet fresh scoorde op de Tomatometer is The Great Gatsby uit 2013 van regisseur Baz Luhrmann. Ook nu zullen nodige mensen verrast zijn dat die film slechts 48 procent scoort op de Tomatometer, de meter die aangeeft hoeveel recensenten positief waren over de film in hun recensie.

Andere films van Dicaprio die Rotten noteren op de Tomatometer zijn J. Edgar (43%), Body of Lies (55%), The Beach (25%), The Man in the Iron Mask (32%), The Quick and the Dead (58%) en The Basketball Diaries (45%).

Wat zeg jij? Heb jij Don't Look Up al op Netflix gekeken (of eerder in de bioscoop) en ben jij het eens met de zwakke ontvangst?



NieuwsFilm

meest populair