Deze 5 topfilms kan je vanaf deze week streamen op Netflix, Disney+ en Prime Video

Deze 5 topfilms kan je vanaf deze week streamen op Netflix, Disney+ en Prime Video

Het wordt een topweek!

Elke maandag zetten we de nieuwste films die je kan streamen op de grootste streamingdiensten op een rij: Netflix, Prime Video en Disney+. Helaas zijn er nog altijd geen releases op Disney+ bekend voor januari 2022, dus kunnen we daar geen films van tippen.

Quattro metà (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alessio Maria Federici | Cast: Matteo Martari, Giuseppe Maggio, Matilde Gioli, Ilenia Pastorelli | Releasedatum: 5 januari op NETFLIX
In deze romcom wordt gekeken of zielsverwantschap wel echt bestaat door te kijken hoe het vier single vrienden vergaat in steeds andere combinaties liefdesstellen.

The Beast (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Casademunt | Cast: Inma Cuesta, Roberto Ã?lamo | Releasedatum: 6 januari op NETFLIX
Een kwaadaardig beest dat zich voedt met angst, tergt een 19de-eeuws gezin dat afgelegen woont. Kan de kleine Diego zijn moeder redden van het beest, en haarzelf?

Mother/Android (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mattson Tomlin | Cast: Chloe Moretz, Steve M. Robertson, Raúl Castillo, Oscar Wahlberg | Releasedatum: 7 januari op NETFLIX
Wanneer hun vaderland verstrikt raakt in een oorlog met betrekking tot artificiële intelligentie, poogt Georgia met haar vriendje Sam het conflict te ontvluchten. Het stel hoopt een veilig onderkomen te vinden, zeker nu in de laatste dagen voordat ze op bevallen staat. De twee komen terecht bij de vesting van de rebellerende androïden.

The Tender Bar (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: George Clooney | Cast: Ben Affleck, Lily Rabe, Christopher Lloyd, Tye Sheridan | Releasedatum: vanaf 7 januari op PRIME VIDEO
Moehringer is een jongeman die zonder zijn vader is opgegroeid in Long Island. Toen hij nog een baby was heeft zijn vader, een discjockey in New York City, hem verlaten. Op zoek naar een vaderfiguur besluit hij de bar van zijn oom te bezoeken.

Spider-Man: Homecoming (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Watts | Cast: Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Marisa Tomei | Releasedatum: 8 januari op NETFLIX
Geen synopsis beschikbaar.Een jonge Peter Parker/Spider-Man (Holland), die zijn sensationele debuut beleefde in Captain America: Civil War leert in Spider-Man: Homecoming om te gaan met zijn nieuwgevonden identiteit als webslingende superheld. Enthousiast door zijn ervaring met de Avengers, keert Peter terug naar huis, waar hij met zijn tante May (Marisa Tomei) woont, en onder het waakzame oog van zijn nieuwe mentor Tony Stark (Downey Jr.) door het leven gaat. Peter probeert weer in zijn normale dagelijkse routine terug te komen, maar wordt afgeleid van de gedachte dat hij zichzelf moet bewijzen als meer dan alleen de vriendelijke Spider-Man. Als de nieuwe superschurk Vulture (Keaton) zijn opwachting maakt, komt alles waar Peter aan hecht in gevaar.

NieuwsFilm

meest populair