Acteur 'Shang-Chi' is klaar met de vraag of hij in de volgende Marvel-film zit

Acteur 'Shang-Chi' is klaar met de vraag of hij in de volgende Marvel-film zit

Simu Liu weet niet hoeveel duidelijker hij moet zijn.

Het ontwijken van vragen over toekomstige films en series is niet voor iedere acteur even makkelijk. Spider-Man acteur Tom Holland en ook andere acteurs lieten wel eens wat details slippen. Velen gaven eerder aan dat ze het erg lastig vinden om geen spoilers te delen. Acteur Simu Liu is er nu helemaal klaar mee.

Liu speelt in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings het titelpersonage en in een van de nafilmpjes was er een link met Doctor Strange te zien. Shang-Chi en Katy (Awkwafina) moeten namelijk mee met Wong, de Sorcerer Supreme (Benedict Wong).

Simu Liu vraagt te stoppen met Doctor Strange-vragen
Nu wordt Liu doorlopend gevraagd of hij ook te zien zal zijn in Doctor Strange in the Multiverse of Madness, de eerstvolgende film in het Marvel Cinematic Universe. De acteur vraagt zijn fans nu te stoppen met het stellen van de vraag of hij in de film zit.

"Stop alsjeblieft met me te vragen of ik in Doctor Strange zit," schrijft Liu. "Ik weet eerlijk gezegd niet hoeveel duidelijker ik kan zijn." De acteur heeft al vaker aangegeven niet in de tweede Strange-film te zitten.

Uiteraard betekent deze ontkenning alsnog helemaal niets. De acteur mag sowieso niets zeggen, al is voor te stellen dat hij helemaal gek wordt van de vraag of hij in de film zit. Wat denk jij?

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair