De thuiswereld van Thanos had ook tien Eternals

De thuiswereld van Thanos had ook tien Eternals

Chloe Zhao doet een onthulling over Eternals.

Het begint erop te lijken dat er veel meer Eternals zijn in het Marvel Cinematic Universe dan je misschien op het eerste gezicht zou verwachten. Eternals-regisseur Chloé Zhao onthulde dat de thuisplaneet van Thanos, Titan, ook tien kosmische beschermers had.

Zhao's Eternals is een behoorlijk indrukwekkende film, eentje die diep in de geschiedenis van het MCU duikt. Duizenden jaren voordat Steve Rogers een schild oppakte of Tony Stark een kostuum van ijzer bouwde, kwamen de Eternals aan op Aarde met maar één doel: de mensheid beschermen tegen de kwaadaardige Deviants. Terwijl de mensheid zich om hen ontwikkelde, trokken de Eternals zich tot het heden terug in de schaduwen - als een stel nieuwe bedreigingen hen weer dwingen samen te werken.

Heel veel meer Eternals
Tijdens een interview met Empire, deelde Zhao een paar nieuwe details over de film. Zo onthulde ze dat voor Eros, de broer van Thanos, een heel breed verhaal ontwikkeld is.

Het blijkt dat hij een van de tien Eternals was die naar Titan gestuurd was:

"Hij is een Eternal en was gestationeerd op Titan. Tien van hen zaten daar, net als dat er tien Eternals op Aarde zijn," aldus Zhao.

Haar verhaal wordt extra interessant: "Als je erover nadenkt, welke invloed zou Eros dan gehad kunnen hebben op de inwoners van Titan? Doet dat denken aan de manier waarop Ajak invloed had op de mensen van Aarde? En hoe heeft dat impact gehad op Thanos?"

NieuwsFilm

meest populair