'Eternals'-regisseur over de bijzonder lage RottenTomatoes-score van haar Marvel Studios-film

'Eternals'-regisseur over de bijzonder lage RottenTomatoes-score van haar Marvel Studios-film

Chloé Zhao nodigt je vooral uit zelf de film te kijken.

Eternals-regisseur Chloé Zhao lijkt zich geen zorgen te maken over de Rotten Tomatoes-score van haar film.

Die debuteerde in november en was de eerste Marvel Studios-film die het 'rotten'-label kreeg. Daarmee is het dus ook meteen de slechtst ontvangen Marvel-film in de geschiedenis van de filmfranchise die het idee van een filmuniversum lanceerde en immens populair maakte in Hollywood.

Geen enkele zorgen
Zhao deelde op haar Instagram een bericht van Rotten Tomatoes, waar weer naar de slechte score van de film gekeken werd. Zhao moedigde haar fans bovenal aan om de film te bekijken op Disney+, waar 'ie vanaf 12 januari te streamen is.

"Voeg je bij het leuke debat. Of, als je het niet zeker weet, check de film dan op Disney+ op 12 januari, met commentaar van mij en veel features."

Recent vertelde Marvel Studios-producent Victoria Alonso ook al dat de negatieve reacties niet erg zijn: "We hebben geprobeerd het op te schudden en soms staan de critici niet achter ons. Dat is okay, dat is okay," zei ze. "We bedanken je dat je criticus bent en dat je over ons schrijft. En de fans zullen uiteindelijk beslissen."

Eternals introduceert een nieuwe groep helden in het MCU. De oeroude aliens leefden duizenden jaren in het diepste geheim op Aarde. Door een onverwacht tragedie worden ze uit de schaduwen gedwongen en moeten ze de mensheid redden van de vijand Deviants.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair