Algemeen

Trailer Stardust

door Peter Hendrix op 17.03.2007 om 04:32 in Algemeen
Er is een eerste trailer van Stardust verschenen, een nieuw fantasy-epos met grote namen als Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Claire Danes, Charlie Cox en Sienna Miller.

De film, naar de gelijknamige graphic novel van Neil Gaiman, vertelt over Tristan, een jonge man die zijn grote liefde wil overtuigen met hem te trouwen door een vallende ster die ze samen zien voor haar op te halen. Wanneer echter blijkt dat de ster uit de hemel een fee is, die op de hielen wordt gezeten door een heks en een luchtpiraat, haalt Tristan zich een hoop problemen op de hals.

Voor de Engelsman Matthew Vaughn is dit na Layer Cake zijn tweede grote filmregie. Stardust speelt vanaf 4 oktober in de Nederlandse bioscoopzalen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

merijnsa

Avatar

Gadverdamme wat zag dat er slecht uit. Vooral die laatste montage met Pirates soundtrack eronder...

master3d

Avatar

Layer Cake was wel erg tof, maar dit is wel een beeeeetje een ander genre..

Quatermain

Avatar

Geen sterke trailer nee, maar ben wel een beetje nieuwsgierig

Groundhog

Avatar

Ziet er niet al te best uit. Vrij onzinnig allemaa. Maar goed, ik vind het wel vet dat die kop van De Niro er weer rond loopt. :E

Deweb

Avatar

Die Pirates montage is inderdaad werkelijk het laatste wat de trailer nodig had, maar als je alleen naar de beelden kijkt ben ik best wel benieuwd naar de film. DeNiro lijkt me een goede rol neer te zetten en de special effects zijn denk ik ook wel oke mits ze nog een beetje worden bijgeschaaft.

Ik kijk er wel naar uit!

Umbra Orphanus

Avatar

De trailer deed het helaas niet bij mij... Maar de foto's vind ik erg goed! Het boek is fantastisch, dus nu maar hopen dat de film ook... Maar dat dacht ik ook van Eragon en die viel ook tegen. Ach wat, ik ga gewoon kijken!

nieuwslaatste nieuws

meest populair