Vermiste Iron Man-harnassen krijgen nog een grote rol binnen het MCU

Vermiste Iron Man-harnassen krijgen nog een grote rol binnen het MCU

Het Marvel Cinematic Universe bouwt misschien op naar een probleem.

33 van de harnassen van Tony Stark's alter ego Iron Man zouden zomaar eens te zien kunnen zijn in de serie Armor Wars van Disney+.

De dood van Tony Stark had grote gevolgen in het MCU; de Avengers verloren hun voornaamste sponsor, Spider-Man zijn vaderfiguur en mensen als Hawkeye hun tech-leverancier. En een bijeffect van de afwezigheid van Iron Man, is dat in de leegte die hij achterlaat, schurken zomaar eens gebruik kunnen gaan maken van zijn technologie.

Iron Man-technologie
Natuurlijk is Iron Man meermaals gekopieerd in het MCU. Denk maar aan schurken als Obadiah Stane, Ivan Vanko, Justin Hammer en Adrian Toomes. Zij gebruikten allemaal Stark-technologie voor hun eigen kwaadaardige doeleinden.

Maar nu Tony Stark er niet meer is om zijn creaties te beschermen, kan het moeilijker worden om potentiële copycats in de hand te houden. Dat niet alleen: de 33 Iron Man harnassen moeten nu ook ergens opgeslagen liggen en zouden zomaar eens gestolen kunnen worden.

Tussen Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame, ging Tony Stark van het Iron Man Mark 50 harnas naar het Iron Man Mark 85. Ook werkte hij na de Snap van Thanos aan het Rescue-harnas van Pepper Potts. Tony maakte dus 33 prototypes voordat hij zijn nanotechnologie geperfectioneerd had.

De kans lijkt groot te zijn dat de schurken in de serie Armor Wars die kostuums gaan stelen. Dat zal ook leiden tot de terugkeer van Rhodey om als Iron Patriot de pakken terug te halen. Ook zou de serie rond Iron Heart, ofwel Riri Williams, hieraan verbonden kunnen zijn.

NieuwsFilm

meest populair