Gal Gadot: 'Wonder Woman 3' laat nog jaren op zich wachten

Gal Gadot: 'Wonder Woman 3' laat nog jaren op zich wachten

De opnames starten pas over zo'n 1,5 jaar.

De eerste Wonder Woman-film uit 2017 werd met luid applaus ontvangen. Dit was wel anders met Wonder Woman 1984. Het vervolg wordt vooral omschreven als "te druk" wat leidde tot een mager ontvangst bij de critici en het publiek. Toch komt er een deel drie.

Regisseur Patty Jenkins is weer van de partij en zij zal de regie op zich nemen waarschijnlijk pas na de opnames van haar Star Wars-film Rogue Squadron die eind 2023 moet verschijnen. Conclusie: Wonder Woman 3 is er voorlopig nog niet.

Wonder Woman 3 pas in 2024 of 2025, eerst Cleopatra
Actrice Gal Gadot heeft nu een update gegeven en deze bevestigt dat de DC-film er voorlopig nog niet is. In gesprek met InStyle zei de actrice dat de opnames "waarschijnlijk over anderhalf jaar beginnen".

Ze had ook een korte update voor Cleopatra die eigenlijk ook door Jenkins geregisseerd zou worden. De opnames zouden binnenkort moeten starten onder de nieuwe kopvrouw Kari Skogland.

"Ik kan niet veel verklappen, maar ik kan je wel vertellen dat we het Cleopatra-verhaal gaan oppakken," zei ze over haar volgende project. "We gaan niet alleen laten zien hoe sexy en aantrekkelijk ze was, maar ook hoe strategisch en slim, en hoeveel impact ze had en nog steeds heeft op de wereld waarin we nu leven."

Overigens zou er ook een spin-off film van Wonder Woman moeten verschijnen. Deze zou zich richten op de Amazons of Themyscira tussen Wonder Woman 1984 en deel drie moeten afspelen.

NieuwsFilm

meest populair