Wat Tom Holland erg stressvol vond aan 'Uncharted'

Wat Tom Holland erg stressvol vond aan 'Uncharted'

Plus nieuwe foto's uit de gamefilm.

Binnenkort verschijnt de nieuwe film van Tom Holland. Het betreft de gameverfilming Uncharted van Sony Pictures. Het kan een succes worden, of een dikke flop. Door de jaren heen werden David O. Russell, Dan Trachtenberg, Neil Burger, Seth Gordon, Shawn Levy, and Travis Knight aangetrokken als regisseur. Uiteindelijk is het Ruben Fleischer die plaatsnam in de regiestoel.

"Sommige van de regisseurs kwamen binnen en hadden ideeën die we niet leuk vonden, die gewoon niet bij de personages pasten. We moesten dan verder met andere mensen. We haalden inspiratie uit iedereen," aldus Holland tegenover Total Film over het proces dat hij meemaakte om bij de juiste regisseur uit te komen.

"Er waren heel verschillende varianten op Drake, en heel verschillende varianten op Sully. Sommige mensen gaven er de voorkeur aan om het spel te maken, sommigen wilden het helemaal anders maken dan het spel. Het was een interessant proces - een proces waar ik niet graag nog een keer in zou willen zijn. Het is nogal stressvol."

Fleischer een druk man
Fleischer tekende voor de film en hij was pas net klaar met de opnames voor Venom en Zombieland 2. "Ik stond op dat moment helemaal aan als het gaat om films opnemen," zei Fleischer tegen Total Film. "Ik zat gewoon echt in het ritme van het maken van films."

Naast Holland (Nathan "Nate" Drake) zijn er ook rollen voor Mark Wahlberg (Victor "Sully" Sullivan), Sophia Ali (Chloe Frazer) en Tati Gabrielle (Braddock). Vanaf 10 februari in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair