DC's aankomende 'Batgirl' krijgt zieke achtervolgingsscène

DC's aankomende 'Batgirl' krijgt zieke achtervolgingsscène

Met herkenbare Bat-voertuigen...

Er zijn nieuwe setfoto's opgedoken van Batgirl op locatie in Glasgow waarop te zien is dat er epische achtervolgingen gaan plaatsvinden met het gebruik van iconische voertuigen uit de Batman-universum.

Het project van het regieduo Adil El Arbi en Bilall Fallah lijkt in ieder geval een auto-achtervolging (gebruikelijk in Bat-films) boordevol actie te bevatten.

In een verwijderde Instagram-post meldde een crewlid dat ze zich aan het voorbereiden waren om "enkele auto's gruwelijk te vernielen".

Op de hervonden afbeelding was te zien hoe hun mobiele werkplaats in een vrachtwagen werd verpakt en een woordvoerder van de studio erkende dat het om Batgirl haar motorfiets zou gaan. Zie hieronder:

Tweet verwijderd

Een cast om van te smullen
De rol van Batgirl wordt gespeeld door actrice Leslie Grace en alsof dat nog niet genoeg is, zal ook J.K Simmons terugkeren als commissaris Jim Gordon in een veel grotere rol (na zijn beperkte aandeel in Justice League) en hebben de makers Brendan Fraser weten te strikken als de grote schurk Firefly, het alter-ego van Garfield Lynns.

Batgirl moet in de loop van 2022 gaan debuteren op omroep HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair