Netflix-kijkers in VS rammen deze prutsfilm met Adam Sandler naar de Top-10

Netflix-kijkers in VS rammen deze prutsfilm met Adam Sandler naar de Top-10

Zo slecht dat het grappig wordt?

Komiek Adam Sandler is er duidelijk eentje uit de categorie "je houdt van hem of je haat hem". Hij heeft een aantal leuke titels gemaakt, maar vaak is toch wat flauw, banaal en meer van hetzelfde.

Één van de grootste stinkerds uit zijn carrière (althans, volgens de 19% op Rotten Tomatoes) is de comedy Just Go With It, waarin Sandler speelde tegenover grote namen als Jennifer Aniston en Nicole Kidman.

Het verhaal volgt Danny (Sandler), een plastisch chirurg die besluit hij om nooit meer gekwetst te willen worden door de vrouwen in zijn leven. Dit doet hij door te vertellen dat hij getrouwd is.

Alles gaat goed, totdat hij een prachtige jonge vrouw genaamd Palmer (Brooklyn Decker) ontmoet. Om de relatie gaande te houden, graaft Danny zich dieper in de leugen en moet hij zich wanhopig wenden tot zijn assistente (Aniston) wat uitmondt in een episch avontuur.

Critici waren niet te spreken
Ondanks de vernietigende recensies wist Just Go With It een waanzinnige $214 miljoen dollar op te brengen en ook in de eerste week van 2022 zijn Netflix-kijkers in Amerika er nog steeds gek op, aangezien deze naar de achtste plaats schoot in de Top-10 van 'meest bekeken titels'.

Dit is echter niet de eerste afgebrande Sandler-film die een comeback lijkt te maken op de streamingservice. Diens remake van The Longest Yard uit 2005 domineerde de afgelopen dagen ook de hitlijsten.

NieuwsFilm

meest populair