Heeft de Winter Soldier nog een toekomst in het MCU? Sebastian Stan geeft antwoord

Sebastian Stan kan nog wel even door.

Jim Pedd 7 januari 2022 07:00 in Algemeen
Sebastian Stan, die de rol van Bucky Barnes speelt in het Marvel Cinematic Universe sinds hij zijn opwachting maakte in Captain America: The First Avenger, deelt hoe hij in de toekomst misschien betrokken zal zijn.

Bucky Barnes maakt sinds het vroege begin van de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe onderdeel uit van de franchise. Barnes werd al snel een cybernetisch verbeterde soldaat, de Winter Soldier, en werd van antagonist uiteindelijk een held. In 2021 werd zijn geschiedenis verkent met de serie The Falcon and the Winter Soldier.

Bucky Barnes-toekomst
De serie The Falcon and the Winter Soldier bekijkt de impact van de geschiedenis van Bucky Barnes en het trauma dat hij net als zoveel anderen opliep door de SNap van Thanos.

Tijdens een interview met ComicBook.com onthulde Stan dat hij geen idee heeft wanneer en of hij weer terug keer als Bucky Barnes. Maar alles is mogelijk binnen het MCU, benadrukt hij, en zijn terugkeer daarmee dus ook:

"Ik weet niet of ik nog eens in een MCU-film te zien zal zijn, echt niet. Ik weet het al meer dan tien jaar niet en ben er altijd heel tevreden mee als ik weer eens te zien mag zijn. Hopelijk nog voordat ik te oud word. We zullen zien; alles is mogelijk."

NieuwsFilm