Nieuwe film 'X-Men: Dark Phoenix'-regisseur opnieuw gekraakt

Nieuwe film 'X-Men: Dark Phoenix'-regisseur opnieuw gekraakt

Grote cast kan de film niet redden.

Producent Simon Kinberg besloot op een zeker ogenblik op de regie op zich te nemen van X-Men: Dark Phoenix. De film had een hoogtepunt in de X-Men reeks moeten worden, maar het eindresultaat werd gekraakt. Dat kraken geldt nu ook voor zijn tweede film.

En die tweede film bevat rollen voor een aantal grote namen, zoals Jessica Chastain, Lupita Nyong'o, Diane Kruger, Penélope Cruz, Bingbing Fan, Sebastian Stan en Edgar Ramírez. Toch weten zij de actiethriller niet te redden. De eerste recensies blijken namelijk erg zwak.

Erg zwak ontvangst voor The 355
Op het moment van schrijven staat The 355 op slechts 23 procent na 77 recensies, met een 4.60 / 10 als gemiddelde beoordeling. En dat mag toch wel een tegenvaller genoemd worden.

"Vijf opwindend charismatische actrices, een duizelingwekkend centraal uitgangspunt en een enkele gedenkwaardige oneliner kunnen deze samenraapselproductie niet redden van zijn verwoestende tekortkomingen," schrijft Kevin Maher van Times (UK).

"De achtervolgingen, gevechten en leuke momentjes met spionagevoertuigen zijn strak en vlot geschoten, maar de 'wendingen' zijn nauwelijks verrassend. Deze vrouwen en deze personages verdienen meer," was de tot op heden positiefste reactie van Helen O'Hara van Empire Magazine.

Vanaf vandaag draait The 355 in de States en vanaf 17 februari in Nederland. Hieronder de trailer.



NieuwsFilm

meest populair