Ontzettend veel is nep in Netflix-topfilm 'Red Notice'

Ontzettend veel is nep in Netflix-topfilm 'Red Notice'

Bestaat de complete film uit CGI?

Afgelopen jaar verscheen op Netflix de grote Hollywood-blockbuster Red Notice. De peperdure actiefilm van de streamer had niet alleen een hoofdrol voor een drietal huidige Hollywoodgrootheden, maar ook heel wat visuele effecten, blijkt nu.

De afgelopen jaren worden steeds meer grote Hollywoodfilms voor een (groot) deel opgenomen met blauwe en groene schermen. Deze doeken staan dan figuur voor de achtergrond, zoals een stad of de natuur. De acteurs acteren daardoor steeds vaker in loods vol techniek.

{b]Red Notice ook vol met visuele effecten[/b]
Ondanks dat Red Notice met namen als Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot onmogelijke actie laat zien, is er in de film geen superheldengeweld. Hierdoor blijf je het gevoel houden dat je in de echte wereld bent. Maar dit blijkt niet zo te zijn. Een nieuwe video onthult - waarschijnlijk slechts een klein deel van - de visual effects.

Wat zeg jij? Heb jij Red Notice gezien en viel jou de visuele effecten op die je in onderstaande video ziet. Even los van die woeste stier die wel beter te herkennen is als een CGI-dier.



NieuwsFilm

meest populair