Algemeen

Routh als Superman in Justice League?

door Peter Hendrix op 20.03.2007 om 02:13 in Algemeen
Zowel IGN als Moviehole hebben een gerucht opgevangen dat de Superman Returns-sequel mogelijk geschrapt is of eerst plaats moet maken voor de eerder aangekondigde Justice League of Amerika, een live-action film over het bekende clubje van DC superhelden, die de strijd aangaan tegen de grote slechterikken der aarde.

Zo zou Brandon Routh alsnog terugkeren als Superman, weliswaar in een iets kleinere rol als aanvoerder van de Justice League. Batman, waarvan in 2008 wel met zekerheid een sequel komt, zal volgens de geruchten geen deel uitmaken van het elite-heldenclubje.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

vmacaay

Avatar

Wat Batman zal geen deel uitmaken van het clubje. Ok nu ben ik geen DC-fan maar ik heb weleens de tekenfilm serie hierover gekeken en ik moet zeggen dat vleermuisman daar toch echt prominent aanwezig is. Ongeveer de hoofdrol na Superman...

geertvdheide

Avatar

Ai, ik heb hier geen goed gevoel bij. Dit wordt al snel over-the-top ben ik bang. Daarom ben ik blij dat Batman er niet in zit, die reeks is veel te goed voor een simpele spektakel-film. Want dat verwacht ik dat Justice League wordt: puur spektakel a la Fantastic Four. Maar misschien is het nog wat vroeg om te oordelen. Ik ben gek op superhelden-films, dus wie weet valt het mee...

Puts

Avatar

Sterker nog Batman was een van de "Founding members" zoals ze dat noemen. Hoe kunnen ze em dan schrappen ?

Deddiekoel

Avatar

Ik hoop niet dat dit de Superman returns sequel wegdrukt. Op zich een leuk idee maar dan moet het wel goed gedaan worden (inc batman)

NieuwsFilm

meest populair