Dochter Michael Jackson straks een superheld voor Marvel of DC?

Dochter Michael Jackson straks een superheld voor Marvel of DC?

Ze ziet een superheldenfilm wel zitten en dan het liefst voor...

De dochter van wijlen Michael Jackson (Moonwalker) werkt ondertussen aan haar eigen carrière en ze duikt de afgelopen jaren al op in films en series. Nu laat Paris Jackson weten dat ze graag te zien wil zijn in een superheldenfilm. Wie weet lezen er bepaalde studio's mee.

In gesprek met Variety keek de actrice naar haar toekomst. Wat wil ze allemaal gaan doen? De jonge Jackson is ondertussen 23 jaar en ze zegt graag te willen spelen in een Marvel-film. "Ik wil een superheld of een superschurk spelen," zei Jackson.

DC of Marvel?
Ze gaf aan dat ze veel Marvel-films heeft gezien en comics heeft gelezen en dat ze als een gezin naar iedere Marvel-film gingen in de bioscoop. Haar favoriete personages zijn Iron Man en Wolverine, omdat die "hun heldenwerk niet volgens 'het boekje' verrichten".

Ze ging ook kort in op de strijd tussen de Marvel en DC. "The Beatles en The Rolling Stones. Ze zijn heel verschillend," was daarop haar reactie. Paris is duidelijk een Beatle.

De afgelopen jaren was Paris Jackson te zien in onder meer de films Gringo, The Space Between en Habit. Ook dook ze op in de horrorserie American Horror Stories en dit jaar heeft ze een hoofdrol in de romkom Sex Appeal van de streamingdienst Hulu.



NieuwsFilm

meest populair