Amerikaanse Netflix-kijkers geven deze trieste box-office verliezer een tweede kans

Amerikaanse Netflix-kijkers geven deze trieste box-office verliezer een tweede kans

Terecht of hebben ze geen smaak?

Afgezien van hoe je kritische ontvangst bekijkt, commercieel was Guy Ritchie's King Arthur: Legend of the Sword uit 2017 een regelrechte ramp en één van de meest beruchte flops van de eeuw.

En dat fiasco maakte niet alleen maar een einde aan alle ambitieuze ideeën die fans toentertijd nog hadden voor hoofdrolspeler Charlie Hunnam als de volgende blockbuster-kopman van Hollywood.

Ook de plannen voor een uitwerking van een mega Knights of the Round Table-franchise met sowieso zes delen konden amper na het financiële openingsweekend al meteen rechtsreeks het raam uit.

Plus- en minpunten
Grootste minpunten waren (volgens de kenners) het houterige en emotieloze optreden van Àstrid Bergès-Frisbey, de waardeloze cameo van David Beckham en het uiteindelijke verlies van $150 miljoen dollar. Pluspunten waren een schmierende Jude Law en de soundtrack.

Om onverklaarbare redenen lijken Netflix-kijkers zich prima te kunnen vermaken met de epische blockbuster van ruim 2 uur. De site FlixPatrol onthult dat de film afgelopen week rap in de Top-10 van 'best bekeken titels' terecht is gekomen. Geldt dit ook voor de meesten van jullie?

NieuwsFilm

meest populair