Dit 'Star Wars'-personage zou zomaar eens haar eigen spin-off kunnen krijgen

Dit 'Star Wars'-personage zou zomaar eens haar eigen spin-off kunnen krijgen

Er ligt misschien nog een toekomst...

Na de magere ontvangst van Star Wars spin-off Solo (2018), leek het doek meteen gevallen voor vele nieuwe personages voordat ze ook nog maar goed en wel in de franchise geïntroduceerd waren.

Toch kan het zijn dat er binnenkort een onaangekondigde show op Disney+ gaat verschijnen en wel rond Qi'ra, vertolkt door Emilia Clarke.

ThatHashtagShow meldt het gerucht dat een serie over Qi'ra op weg is naar de streamingdienst en Clarke zou interesse hebben getoond om de rol opnieuw zich te nemen. Hoewel Disney nog alles moet bevestigen, gaf Clarke vorig jaar wel haar zegen aan stripboekenreeks Star Wars: War of the Bounty Hunters, waarin Qi'ra opnieuw haar opwachting maakte.

De linkjes zijn gelegd
Sinds Qi'ra aan het eind van Solo hét publieke gezicht werd van het misdaadsyndicaat 'The Crimson Dawn', verwachten fans dat één van de twee of beiden gaan verschijnen en een ontmoeting hebben met Boba Fett in het aankomende The Book of Boba Fett.

Verdere ondersteuning van dat gerucht is weer een ander gerucht dat Han Solo himself (Harrison Ford) de-aged terugkeert in een aflevering. Qi'ra was zijn eerste liefde, dus een reünie is logisch en mogelijk.

NieuwsFilm

meest populair