Het gaat hard met 2022, ook 'Full House'-gezicht Bob Saget (65) overleden

Rust in vrede †

Arjen Rooseboom 10 januari 2022 11:57 in Algemeen
Nou, lekker begin van het jaar zouden we haast zeggen. Binnen drie dagen verloren we regisseur Peter Bogdanovich (82), acteur Sidney Poitier (94) en daar kunnen we nu Bob Saget aan toevoegen.

De legendarische ster van de sitcom Full House (1987-1995), presentator van het langlopende blooperprogramma America's Funniest Home Videos en regisseur van onder andere de comedy Dirty Work (1996), is geheel plotseling overleden op slechts 65-jarige leeftijd.

Volgens Deadline werd hij dood aangetroffen op een hotelkamer in Orlando, Florida. Maar het lokale kantoor van de sheriff merkte op dat er geen tekenen te vinden waren van opzet of drugsgebruik.

Saget had eergisteravond nog een stand-up act opgevoerd en had gelijk na de show een tweet de wereld ingestuurd om zijn publiek te bedanken.

Minder belichte kant
Hoewel Saget vooral bekend stond om zijn gezinsvriendelijke rollen, kon hij als stand-up comedian behoorlijk grofgebekt uit de hoek komen.

Het duurde niet lang voordat verschillende celebrities, bekende vrienden en collega's van Saget hun condoleances begonnen te tweeten.

NieuwsFilm