Tom Holland is het niet eens met uitspraak 'redder' Tom Cruise

Tom Holland is het niet eens met uitspraak 'redder' Tom Cruise

De Marvel-acteur zegt dat zij al eerder 'Uncharted' aan het filmen waren dan Cruise met zijn 'Mission: Impossible'

Tom Cruise beruchte uitbarsting op de set van Mission: Impossible 7 ging viraal. De acteur flipte toen hij zag dat bepaalde mensen zich niet aan de coronamaatregelen hielden. Cruise zei dat het dankzij hem (en zijn crew) is dat er weer films worden gemaakt tijdens de pandemie, maar dat trekt zijn naamgenoot, Tom Holland, in twijfel.

Volgens de Marvel-ster was zijn gameverfilming Uncharted, waarin hij in de huid kruipt van avonturier Nathan Drake, Mission: Impossible 7 namelijk voor. Holland laat dan ook nu van zich horen.

Reactie
"We hebben Uncharted op het hoogtepunt van de pandemie gedraaid" begint Holland. "Tom Cruise verkondigt graag dat hij de filmsector weer op gang heeft gebracht, maar volgens mij is hij ons vergeten. We waren al vier maanden eerder aan het werk".

Verder zegt Holland trots te zijn op Uncharted. Hij hoopt dan ook terug te mogen keren samen met Mark Wahlberg, die in de film Sully speelt, de mentor van Drake. Zo vervolgt Holland: "Als we geluk hebben, komt het van een vervolg. Ik hoop het in ieder geval. Ik zou het geweldig vinden om meer te mogen maken, want er valt volgens mij nog meer dan genoeg te vertellen over Drake en Sully".

Uncharted zal volgende maand te zien zijn. Op Mission: Impossible 7 zullen we nog iets langer moeten wachten, aangezien deze blockbuster pas in september in de bioscopen zal draaien.

NieuwsFilm

meest populair