Opmerkelijke tweede schuilnaam voor Bruce Wayne in 'The Batman'

Opmerkelijke tweede schuilnaam voor Bruce Wayne in 'The Batman'

Een tweede schuilnaam voor Bruce.

Hoe fijn zou het zijn als The Batman gewoon zijn plekje op de bioscoopkalender behoudt en dat deze DC-film begin maart op het witte doek verschijnt? Ondertussen weten we namelijk steeds meer over de film met weer een nieuwe Batman komt. Let op: er volgt toch wel een SPOILERtje.

Overigens zal 'worlds greatest detective' niet alleen als Batman door het leven gaan. Bruce Wayne van acteur Robert Pattinson zal namelijk nog een schuilnaam krijgen in de film van regisseur Matt Reeves.

The Batman én The Drifter
De grauwe superheldenfilm speelt zich af in de beginjaren van de Dark Knight en dat betekent dat hij zijn gadgets waarschijnlijk nog niet helemaal in orde heeft als de meer doorgewinterde Batman uit bijvoorbeeld Batman (1989) en Justice League (2017).

Ook is hij een minder gevestigde naam, waardoor hij er ook voor kiest om als 'The Drifter' te jagen op de onderwereld van Gotham. Dit blijkt uit een bedrijving van een speelgoedversie van een Wayne met een hoodie.

"Verkleed als The Drifter is Bruce Wayne in staat om de menigten van Gotham City op de begane grond te infiltreren zonder zijn ware identiteit te onthullen," valt er te lezen.

Vanaf 3 maart draait The Batman in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair