Marvel-acteur over de reactie van Sony op alle 'Spider-Man: No Way Home'-lekken

Marvel-acteur over de reactie van Sony op alle 'Spider-Man: No Way Home'-lekken

Let op: bevat SPOILERS!

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS rond Spider-Man: No Way Home!

Andrew Garfield onthult hoe Sony reageerde op lekken rond de film Spider-Man: No Way Home. Rond die film werd heel wat gelekt en er gingen continu geruchten over de wijze waarop de film verbonden zou zijn aan vroegere films rond Spider-Man.

Sony en Marvel Studios hanteerden een vrij strakke marketingstrategie ten aanzien van de release, in een poging zoveel mogelijk geheim te houden over Spider-Man: No Way Home. De eerste trailer kwam pas eind augustus 2021 online en een tweede liet tot enkele maanden daarna op zich wachten.

Lekken rond Spider-Man: No Way Home
Er verschenen heel wat foto's die van de set of de film zelf zouden zijn. Tijdens een interview vertelde acteur Andrew Garfield recent al dat hij het stiekem ook wel leuk vond om zoveel te moeten liegen: hij zag het als een spel.

Tegenover The Wrap vertelde Garfield hoe Sony omging met lekken:

"Ik werkte zo hard om het geheim te houden dat ik in Atlanta was bij de opnames. Er vonden allemaal lekken plaats en ik dacht: 'Oh, mijn god, jongens, wat is er aan de hand? Ik werk zo hard om het allemaal geheim te houden en hier zie je een afbeelding van mij met Tobey!' En zij zeiden: 'Nee, we gaan het geheim houden'. 'Okay, ik zal het blijven ontkennen'. Ik vond het niet erg om te doen, maar iedereen moest er zo hard voor werken. Natuurlijk zorgde het voor opwinding bij mensen in de bioscoop en wat wil je nog meer dan dat?"

NieuwsFilm

meest populair