Chris Hemsworth schittert in nieuwe video 'Extraction 2' van Netflix

Chris Hemsworth schittert in nieuwe video 'Extraction 2' van Netflix

Chris Hemsworth heeft het duidelijk naar z'n zin!

In een grappige nieuwe video maakt acteur Chris Hemsworth grappen tijdens de opnames van Netflix-film Extraction 2.

De eerste film kwam in 2020 uit op Netflix en introduceerde Tyler Rake aan de wereld. Hij was een goed getrainde huurling die op zoek ging naar de ontvoerde zoon van een internationale crimineel. De film bleek enorm populair bij kijkers en staat hoog op het lijstje met best bekeken Netflix Originals allertijden.

Extraction 2 maken
Afgelopen herfst onthulde Netflix dat er een tweede film aan zat te komen. We weten nog maar weinig, maar een eerste foto was van Rake die duidelijk nog in leven is en ditmaal in de sneeuw zit.

Waar Rake eerder dus een missie uitvoerde in Bangladesh, zit hij nu in Praag, waar het behoorlijk koud is. En dat lijkt ook Hemsworth wel te merken als we hem zo op de set bezig zien.

In een nieuwe video maakt hij grappen op de filmset. "Ik nam net een pauze van de gestoorde opnames van Extraction 2 om mijzelf toe te staan echt aanwezig te zijn in de natuurlijke wereld, zonder verstoringen. Echt serene kalmte en schoonheid", horen we de sarcastische acteur zeggen. Ook grapt hij dat er "geen onnatuurlijk zicht of geluid in de buurt is", terwijl een graafmachine achter hem bezig is.



NieuwsFilm

meest populair