Nieuw personage 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' wordt geen publiekslieveling

Je gaat hem wel waarderen.

Bram de Groot 12 januari 2022 21:30 in Algemeen
Na jaren van vertraging zijn de opnames voor Guardians of the Galaxy Vol. 3 alweer even aan de gang. De derde film in de reeks staat gepland voor 2023 en in de film keren de belangrijkste gezichten weer terug. Maar er is ook een belangrijk nieuw gezicht.

En dat nieuwe gezicht is Adam Warlock, het personage waar al in deel twee naar werd gehint. De rol wordt gespeeld door Will Poulter, de acteur die je kent uit onder meer The Maze Runner en Midsommar.

Je gaat niet van Adam Warlock houden
"Hij is de beste. Hij is de beste. Hij doet het geweldig. Mensen gaan echt van Adam houden - of houden van? Ze zullen Adam Warlock waarderen, zal ik maar zeggen," zei regisseur James Gunn in gesprek met Screen Rant.

Adam Warlock is in het Marvel Cinematic Universe gemaakt door de goudkleurige mensachtigen, de Sovereign. Hij moet het perfecte "mens" zijn. In de comics hebben zijn makers een bepaald doel met hem, maar hij heeft gelijk zijn eigen wil.

Is de comics is te zien hoe het onervaren mens omgaat met zijn omgeving. Zo ontvoert hij Lady Sif om met haar te paren. Dit vindt Thor uiteraard niet leuk en brengt Warlock bijna om het leven.

Hoe Warlock gebruikt wordt in Guardians of the Galaxy Vol. 3 zien we waarschijnlijk vanaf mei 2023.

NieuwsFilm