Marvel-film 'Eternals' staat NU op Disney+

Marvel-film 'Eternals' staat NU op Disney+

Na de bioscooprelease is er de streamingrelease.

Vanaf vandaag staan alle films die verleden jaar in het Marvel Cinematic Universe verschenen op Disney+, of althans de films die ook volledig gemaakt zijn door Marvel Studios. Spider-Man: No Way Home verschijnt waarschijnlijk later dit jaar op Netflix.

In Eternals gaan we niet alleen terug de tijd in, maar zien we ook hoe de allereerste superhelden die over de Aarde liepen. En je ziet hoe ze door de jaren heen hun rol vervulden en hoe ze dat doen in de huidige tijd.

De film gaat over tien Eternals. Centraal staan de personages Sersi van Gemma Chan en Ikaris van Richard Madden. Ze zijn geliefden in de 7000 jaar dat ze op de Aarde leven.

Nu op Disney+
Sinds vandaag staat Eternals dus ook op Disney+, zonder meerprijs. Mocht je superheldenfilm dus niet in de bioscoop hebben gezien, dan heb je nu de kans op deze thuis te kijken.


De synopsis: Door een onverwachte tragedie na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame uit 2019 gaan de Eternals, een onsterfelijk buitenaards ras gecreëerd door de Celestials die in het geheim meer dan 7000 jaar op Aarde hebben geleefd, herenigen om de mensheid te beschermen tegen hun slechte tegenhangers, de Deviants.



NieuwsFilm

meest populair