Kristen Stewart blikt terug op 'Twilight': ik ben oud

Kristen Stewart blikt terug op 'Twilight': ik ben oud

De films die de actrice groot maakte.

Actrice Kristen Stewart wist de afgelopen jaren prima films op te leveren, zoals Personal Shopper, Clouds of Sils Maria en Alice. Ze brak echter door met Twilight uit 2008.

"Dude, het is raar, want het voelt ongelooflijk lang geleden en ook nog steeds niet lang genoeg," blikte de actrice terug in gesprek met Entertainment Weekly.

"Ik weet het niet, aan de ene kant heb je zoiets van, 'Oh, ik ben oud, mijn hemel, ik heb dit vijf minuten geleden gedaan, nu is het net een 10-jarig jubileum.' Ik heb zoiets van, wauw, ik moet al naar de reünie van mijn middelbare school," voegde de actrice toe.

Bella Swan in Twilight
De -films waren overduidelijk de doorbraak van Stewart. Er verschenen uiteindelijk vijf films en deze brachten gezamenlijk maar liefst 3,4 miljard op aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

De films waren een belangrijke impuls voor de liefhebbers van Young Adult-verfilmingen. Verder staan de films nou niet bepaald hoog aangeschreven, maar dat hoeft uiteraard ook niet voor de liefhebber. En... Ben jij zo'n liefhebber?



NieuwsFilm

meest populair