Netflix pakt vandaag flink uit met deze waanzinnige nieuwe wraakfilm

Deze 'Upgrade' mag je niet missen.

Jeffrey Kouters 13 januari 2022 22:30 in Algemeen
Netflix heeft een geweldige nieuwe film toegevoegd aan zijn catalogus: de gewelddadige wraakfilm Upgrade van topregisseur Leigh Whannell (van The Invisible Man). In deze sterk ontvangen film speelt futuristische technologie een belangrijke rol.


Upgrade (2018)
Regie: Leigh Whannell | Cast: Logan Marshall-Green, Betty Gabriel, Harrison Gilbertson, e.a.
Grey Trace, die niet zoveel heeft met technologie, verliest zijn vrouw Asha bij een gewelddadige overval en raakt zelf ernstig verlamd. Hij laat zich door een rijke ingenieur overtuigen om een experimentele chip bij zichzelf te laten implanteren waarmee hij de controle over zijn lichaam terugkrijgt. Met deze kunstmatige intelligentie is hij in staat om wraak te nemen op de moordenaars van zijn vrouw.

Wat maakt Upgrade een aanrader?
Upgrade was zowel onder critici als fans een succes. Op Rotten Tomatoes heeft de actierijke film een zeer nette score van 88 procent. Op IMDb, waar filmliefhebbers zoals jij en ik hun beoordeling achter kunnen laten, heeft hij een 7.5 als gemiddelde. Daarmee is Upgrade overduidelijk een niet te missen titel.Interesse in deze film? Je kunt hem hier direct bekijken.

NieuwsFilm