Haalt Jake Gyllenhaal hier uit naar zijn ex Taylor Swift?

De fans van de zangeres denken van wel.

FilmTotaal 13 January 2022 14:47 in Celebrity
Jake Gyllenhaal had ooit een kortstondige relatie met Taylor Swift. De zangeres gebruikte hun breuk ter inspiratie voor haar nummer All Too Well en nu lijkt Gyllenhaal haar subtiel terug te 'trollen', zo denken fans van Swift althans.

Gyllenhaal had elf jaar geleden een korte relatie met Swift. De sterren kregen wat met elkaar in oktober 2010, maar gingen drie maanden later alweer ieder hun eigen weg.

Deze breuk gaf Swift de nodige inspiratie voor haar album Red. Vorig jaar bracht ze daar een nieuwe versie van uit en in de bijbehorende kortfilm voor het nummer All Too Well zingt ze onder meer over een relatie die is stukgelopen vanwege het leeftijdsverschil.

Dat is een duidelijke verwijzing naar haar relatie met Gyllenhaal, want toen de twee een relatie kregen was zij 19 en hij 29.

Nu denken de fans van de zangeres dat acteur subtiel op hun idool heeft gereageerd via een nieuwe fotoshoot via W Magazine, zo valt te lezen in de reacties op social media.

Op foto draagt Gyllenhaal een rood overhemd, een verwijzing naar de naam van het album.

De belangrijkste aanwijzing voor de sneer die fans denken te hebben gespot is echter de hartjesbril die hij draagt. Swift is namelijk met een soortgelijke bril te zien op de albumcover van Red.NieuwsFilm

meest populair