Is de terugkeer van dit 'Eternals'-personage in het Marvel-universum nu al verklapt!?

Richard Madden zou terugkeren.

Jim Pedd 14 January 2022 08:10 in Algemeen
Marvel Studios worstelt steeds meer met sociale media en de impact van lekken die daarop terecht komen ten aanzien van nieuwe projecten. Een ogenschijnlijk onschuldig bericht op TikTok lijkt de terugkeer van een Marvel-personage blootgelegd te hebben.

Let op: Vanaf hier volgen SPOILERS voor Marvel-film Eternals.

De film Eternals zie je nu op Disney+. In de film zie je hoe het personage Ikaris (Richard Madden) in de laatste momenten direct in de zon vliegt, waarmee hij volledig verbrandt. Zo hoeft hij de Celestials en hun oordeel niet onder ogen te komen. Maar is 'ie wel dood?

Niet dood!?
TikTok-gebruiker Emmy Kennard lijkt per ongeluk onthuld te hebben dat Ikaris nog leeft. Op het videoplatform deelde Kennard een video waarvan de caption luidt: "als je broer een stunt double is en zijn volgende baan een personage is dat terugkeert naar het MCU."

Kennard's broer is Joe Kennard, de persoonlijke stunt double van Richard Madden. Niet alleen werkte Kennard met Madden aan Eternals mee, maar ook aan Madden's Citadel. Volgens zijn IMDb-profiel heeft Kennard niet gediend als stunt double van iemand anders in het Marvel Cinematic Universe.

Eerder vertelde scenarioschrijver Ryan Firpo: "wat is het smeltpunt van een Eternal? Hoe lang duurt het voordat een Eternal-robot letterlijk smelt? Nou ja, voor wat het waard is: het zat altijd zo. Hij kan het niet aan om zijn familie onder ogen te komen na wat hij gedaan heeft. Wat hij zich ook realiseert."

Check hier de posts op TikTok.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hyenas

Avatar

@Roguewon; dat stoorde mij ook enorm. Ik denk dat het gewoon slecht geschreven is.

Rutherford

Avatar

Wat een suf personage.

don lukas

Avatar

Film was niet origineel en karakters bij elkaar geraapt woke zooitje. Typische Hollywood schreeuw. Marvel heeft te veel ruimte geboden.

RogueWon

Avatar

Kan iemand mij vertellen waarom kumal nanjani's personage verdween voor het eindgevecht? Dat sloeg echt nergens op...

Jeroenevertp

Avatar

Ik moet het nog afkijken. Heb 1 uur gezien, maar om nou te zeggen dat ik op het púntje van m'n stoel zit ......... nee

Een bij elkaar geraapt zooitje. Het eerste uur VERZUIPT in uitleg......
Ik had liever een Lord Of The Rings achtig voorfilmpje gehad, en daarna metéén ACTIE. Nu haalt het de vaart er zo uit.

De Superhelden zien er vrij suf uit en doe nauwelijks iets met hun krachten. Geen vliegscenes, geen wapperende capes, Het ziet er saai en futloos uit.
Ook is het niet geheel duidelijk hoe de Eternals zich voortbewegen. Ze ZIJN soms opeens ter plekke. Kunnen ze vliegen ? Teleporteren ? Ik haal het er niet uit.

Ook hadden de kostuums best was gerser gekund.

Ook wemelt het van de 'excuses' waarom men niet ingreep bij eerdere gebeurtenissen. De film is onderdeel van het MCU, Maar mist de logica om er onderdeel van uit te maken.
De Aarde is geschapen om zoveel mogelijk wezen te huisvesten, en die mogen daarna weer vernietigd worden om weer nieuwe werelden te scheppen. Beetje omslachtig van de Celestials. En zo rammelt de film aan álle kanten ......

Om op de vraag in de kop terug te komen : Ik vraag me ten zeerste af óf de Eternals wel terug gaan komen. De film is geen succes, Dus waarschijnlijk is het handiger ze weer "weg te schrijven" of te retconnen.

Toen deze film werd aangekondigd werd er verklaard dat het GROOTSER zou worden dan de Avengers.
Wat een klucht ! Ze kunnen nog niet in de schaduw van de Avengers staan.

Ik ben benieuwd wat men met dit clubje gaat doen, en of we er nog veel van gaan horen....... Ik geloof zo maar eens dat ze "opeens' teruggeroepen worden om naar huis te mogen terugkeren

Lurking metafan

Avatar

Ach. In de comics gaat ook bijna niemand blijvend dood, de X-Men van de laatste paar jaren hebben er zelfs een thema van gemaakt, met continue resurrectie.

Ik moet altijd denken aan de Star Trek discussie over de transporters: is het werkelijk jij die getransporteerd wordt, of is het een kopie van jou die heropgebouwd wordt en denkt jou te zijn?
De discussie die ook terugkwam in Wandavision, het schip van Theseus: wat maakt jou jou?

Wat betreft Eternals, het was 1 van de meest onbekende groepen, nog onbekender en minder gebruikt dan Inhumans. Ik verwacht dat als Eternals terugkomt het in combinatie met andere, bekendere groepen en superhelden zal zijn - zoals Captain America: Winter Soldier ook een halve Avengers film was. En zeer waarschijnlijk ook een andere regisseur.

Maar met de terugkomst van de Fantastic Four en de X-Men zullen de Eternals als groep wel ondersneeuwen en individuele Eternals personages opduiken in andere MCU films.

Master Of Films

Avatar

+1 Jeroenevertp, Rutherford, Hyenas & don lukas.

Overlord

Avatar

Ik heb me op zich wel vermaakt, maar had wel het idee dat het laatste team Avengers vele malen sterker was dan deze Eternals. Daarom was er ook niet echt toegevoegde waarde voor deze leden in het MCU

Dwarreldoerak

Avatar

Ik vindt hem te gek ik ga nog een keer kijken ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

D4KEN

Avatar

Wanneer je Jolie en Hayek in een superheldenfilm zet vraag je om problemen. Verkeerd genre voor de dames.
Maar goed... De film was ook niet om aan te gluren. Duurde een uur te lang en de verhaallijn was... Ja, wat was het eigenlijk?

Peter313

Avatar

Ik heb hem gisteren gezien. Ik heb me zeker wel vermaakt met deze film . Zo slecht vond ik hem absoluut niet. Ik heb nooit het moment gehad om hem uit te zetten of weg te zappen. Het verhaal trok mij toch wel naar binnen. Ben zeer benieuwd wat ze met de post-credid scène gaan doen.

NieuwsFilm

meest populair