Is de terugkeer van dit 'Eternals'-personage in het Marvel-universum nu al verklapt!?

Is de terugkeer van dit 'Eternals'-personage in het Marvel-universum nu al verklapt!?

Richard Madden zou terugkeren.

Marvel Studios worstelt steeds meer met sociale media en de impact van lekken die daarop terecht komen ten aanzien van nieuwe projecten. Een ogenschijnlijk onschuldig bericht op TikTok lijkt de terugkeer van een Marvel-personage blootgelegd te hebben.

Let op: Vanaf hier volgen SPOILERS voor Marvel-film Eternals.

De film Eternals zie je nu op Disney+. In de film zie je hoe het personage Ikaris (Richard Madden) in de laatste momenten direct in de zon vliegt, waarmee hij volledig verbrandt. Zo hoeft hij de Celestials en hun oordeel niet onder ogen te komen. Maar is 'ie wel dood?

Niet dood!?
TikTok-gebruiker Emmy Kennard lijkt per ongeluk onthuld te hebben dat Ikaris nog leeft. Op het videoplatform deelde Kennard een video waarvan de caption luidt: "als je broer een stunt double is en zijn volgende baan een personage is dat terugkeert naar het MCU."

Kennard's broer is Joe Kennard, de persoonlijke stunt double van Richard Madden. Niet alleen werkte Kennard met Madden aan Eternals mee, maar ook aan Madden's Citadel. Volgens zijn IMDb-profiel heeft Kennard niet gediend als stunt double van iemand anders in het Marvel Cinematic Universe.

Eerder vertelde scenarioschrijver Ryan Firpo: "wat is het smeltpunt van een Eternal? Hoe lang duurt het voordat een Eternal-robot letterlijk smelt? Nou ja, voor wat het waard is: het zat altijd zo. Hij kan het niet aan om zijn familie onder ogen te komen na wat hij gedaan heeft. Wat hij zich ook realiseert."

Check hier de posts op TikTok.

NieuwsFilm

meest populair