Netflix onthult prachtige 'Against the Ice'-trailer met Nikolaj Coster-Waldau van 'Game of Thrones'

Check hier de toffe trailer.

Jim Pedd 14 January 2022 10:14 in Video
Netflix heeft de trailer onthuld van de aankomende historische survival-film Against the Ice; een IJslands-Deense film van regisseur Peter Flinth.

De film is gebaseerd op een boek van schrijver Ejnar Mikkelsen en heeft hoofdrollen voor Nikolaj Coster-Waldau (die je kent van de serie Game of Thrones van HBO en samen met Joe Derreck het scenario schreef). Ook is er een hoofdrol voor acteur Joe Cole. Verder spelen Charles Dance en Heida Reed rollen in de film.

Against the Ice-trailer
De nieuwe Netflix-film speelt zich af in het jaar 1909 en draait om de Deense Alabama Expeditie die aangevoerd werd door kapitein Ejnar Mikkelsen. Die rol wordt dus gespeeld door Coster-Waldau. Hij probeert de claim van de Verenigde Staten op Noord-Oostelijk Groenland te ontkrachten.

Die claim was ooit geworteld in het idee dat Groenland bestond uit twee losse stukken land. Mikkselsen laat zijn crew achter op het schip en gaat met een slee en zijn onervaren crewlid Iver Iversen (Joe Cole) op zoek naar bewijs om de claim te ontkrachten.

Hieronder zie je de eerste trailer van Against the Ice:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair