Nieuwe (mooiere) poster 'Uncharted' geeft eerste blik op Antonio Banderas

Volgende maand is het zover...

Arjen Rooseboom 14 January 2022 14:35 in Algemeen
Voorafgaand aan de release over iets meer dan vier weken, heeft Sony een tweede poster onthuld voor hun aanstaande videogameverfilming Uncharted die je hieronder kunt bekijken.

Recent werd er ook een tweede trailer onthuld en waar die in principe niks nieuws toonde, laat de poster een goeie blik zien op de belangrijkste castleden, waar de vorige enkel de nadruk op Tom Holland en Mark Wahlberg legde.

We zien Nathan Drake (Holland) prominent op de achtergrond staan, terwijl zijn medepersonages Victor 'Sully' Sullivan (Wahlberg), Antonio Banderas en Sophia Taylor Ali allemaal onder hem staan. Iedereen is als overlay geplaatst bovenop wat een eiland lijkt te zijn.

"Er goed uitzien terwijl je $5 miljard aan schatten steelt, telt als een vaardigheid toch"? aldus de beschrijving van het affiche op social media.


Synopsis van het verhaal
De slimme straatdief Nathan Drake wordt gerekruteerd door de doorgewinterde schatzoeker Victor Sullivan om een ​​fortuin terug te krijgen dat Ferdinand Magellan 500 jaar geleden verloren is.

Wat begint als een overval voor het duo, wordt samenwerken in een wereldreizende, bloedstollende race om de schat te vinden voordat de meedogenloze Moncada (Banderas), die gelooft dat hij en zijn familie de rechtmatige erfgenamen zijn, hem verovert.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

OMG! Moet Sophia Al Chloe Frazer gaan voorstellen Smiley face
Met alle respect voor Sophia, ze lijkt niet Chloe. En Mark blijft Mark, en Tom blijft Tom.

Iig lijkt Antonio Banderas op Moncada Smiley face
BTW: Moncada nieuw karakter, komt mij niet bekend voor in de quadrologie.

Coola

Avatar

Erg veel zin deze film. Precies wat ik wil zien in een (game) film triple A budget B film kwaliteit.

Master Of Films

Avatar

Tja stel je voor dat je als gamer hoge eisen gaat stellen aan een video game verfilming Smiley face

Coola

Avatar

^ voor mij geldt dat echt niet alleen voor game verflimgen. Veel films die ik geweldig vind hebben een big hollywood movie budget maar B film kwaliteit en het over grote gedeelte daarvan is een genot om naar te kijken.

RogueWon

Avatar

Onwijs lage verwachtingen voor deze film. Precies wat ik niet wil zien in een game-verfilming: honderden miljoenen dollars verspillen aan uiteindelijk een B-film. Veel films die ik veracht hebben een groot Hollywood budget, maar B film kwaliteit en voor het over grote gedeelte daarvan wil ik mezelf liever van kant maken dan ernaar te kijken.

Gelukkig kan het me geen ene reet schelen wat Coola ervan vindt.

BilboBalings

Avatar

Hier heb ik echt veel zin aan. Als is deze film niet al te best, zal ik hem toch leuk vinden, omdat hij denk ik vol entertainment zit, afgaande op de trailers.

Coola

Avatar

^^ lekker vijandig weer. Met verkeerde been uit bed gestapt :P

Nogmaals heerlijk man B-films die een triple A budgetten hebben. Zie letterlijk het probleem daarvan niet

NieuwsFilm

meest populair