Nieuwe (mooiere) poster 'Uncharted' geeft eerste blik op Antonio Banderas

Nieuwe (mooiere) poster 'Uncharted' geeft eerste blik op Antonio Banderas

Volgende maand is het zover...

Voorafgaand aan de release over iets meer dan vier weken, heeft Sony een tweede poster onthuld voor hun aanstaande videogameverfilming Uncharted die je hieronder kunt bekijken.

Recent werd er ook een tweede trailer onthuld en waar die in principe niks nieuws toonde, laat de poster een goeie blik zien op de belangrijkste castleden, waar de vorige enkel de nadruk op Tom Holland en Mark Wahlberg legde.

We zien Nathan Drake (Holland) prominent op de achtergrond staan, terwijl zijn medepersonages Victor 'Sully' Sullivan (Wahlberg), Antonio Banderas en Sophia Taylor Ali allemaal onder hem staan. Iedereen is als overlay geplaatst bovenop wat een eiland lijkt te zijn.

"Er goed uitzien terwijl je $5 miljard aan schatten steelt, telt als een vaardigheid toch"? aldus de beschrijving van het affiche op social media.


Synopsis van het verhaal
De slimme straatdief Nathan Drake wordt gerekruteerd door de doorgewinterde schatzoeker Victor Sullivan om een ​​fortuin terug te krijgen dat Ferdinand Magellan 500 jaar geleden verloren is.

Wat begint als een overval voor het duo, wordt samenwerken in een wereldreizende, bloedstollende race om de schat te vinden voordat de meedogenloze Moncada (Banderas), die gelooft dat hij en zijn familie de rechtmatige erfgenamen zijn, hem verovert.

NieuwsFilm

meest populair