'South Park' bedenkers maken samen met Kendrick Lamar een nieuwe komedie film

Kendrick Lamar gaat samen met de South Park bedenkers Matt Stone en Trey Parker een live-action film produceren.

Sebastiaan Khouw 14 January 2022 13:28 in Algemeen
De Amerikaanse rapper en songwriter Kendrick Lamar gaat met Dave Free, en South Park bedenkers Matt Stone en Trey Parker een nieuw live-action komediefilm produceren. De film zal geschreven worden door Vernon Chatman, en de distributie ligt in handen van Paramount Pictures.

De film zal uitkomen op de streamingdienst Paramount+ van de filmdistributeur Paramount Pictures. Kendrick Lamar en Dave Free produceren de film samen via hun Amerikaanse multidisciplinair mediabedrijf pgLang.

Het verhaal
Een persbericht geeft ons ook de eerste synopsis van het project. De film zal laten zien hoe het verleden en de toekomst tegenover elkaar komen te staan.

Een jongvolwassen zwarte man loopt stage bij een geschiedenismuseum en heeft de taak voor zich om een slaaf na te spelen. Zijn leven komt op zijn kop te staan als hij erachter komt dat zijn blanke vriendin's voorouders de slavenhouders van zijn eigen voorouders waren.

Paramount Pictures
Het persbericht laat weten dat de productie van de film begin deze lente zal starten. Brian Robbins, de president en CEO van Paramount Pictures, sprak in het persbericht met enthousiasme over dit project.

"Namens Paramount Pictures en de bredere ViacomCBS familie, kijken we ernaar uit om de eerste samenwerking van deze creatieve visionairs in de bioscoop in te luiden." zei Robbins. Verder gaf de CEO aan dat hij hoopt een wereldwijd publiek te mobiliseren via het krachtige verhaal van de film.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair