'Batgirl': Eerste blik op Leslie Grace in kostuum en acteur gecast als Robin?

'Batgirl': Eerste blik op Leslie Grace in kostuum en acteur gecast als Robin?

Michael Keaton krijgt misschien alsnog zijn hulpje...

Actrice Leslie Grace stond deze week voor het eerst voor de camera's in haar kostuum van Batgirl. En ze heeft zelfs de papparazi verslagen door meteen een officiële foto te delen op haar Instagram.

We zien haar Barbara Gordon volledig in strakke outfit die behoorlijk herkenbaar is met wat ze in de comics draagt met veel blauw. Tevens lijkt Yvonne Craig (uit de sixties Batman-serie) een inspiratie te zijn geweest.


"Ik gebruik hun verwachtingen tegen hen. Dat zal hun zwakte zijn. Niet van mij. Laat ze me allemaal onderschatten. En als ze niet meer op hun hoede zijn en hun trots toeneemt, laat me ze dan een schop onder de kont geven", valt er in het onderschrift bij te lezen.

Robin
Een ander nieuw gerucht suggereert dat de film een Dick Grayson a.k.a. Robin/Nightwing heeft gevonden, waardoor het bekende fan-favoriete personage eindelijk naar het DC Extended Universe komt.

Hoewel de bron van het gerucht niet onthult om welke acteur het gaat, beweert deze wel dat "het iemand is die we maar al te goed kennen van MTV en dat er binnenkort een officiële aankondiging zal volgen".

Eerder gelekte foto's lieten de omslag van een tijdschrift zien waarop de aanwezigheid van The Court Of Owls werd bevestigd die in een interview zeggen dat ze een voormalig circusartiest hebben geprobeerd te rekruteren. Dit plotpunt kan in het verhaal worden opgenomen.

Maar het lijkt duidelijk dat Batgirl de misdaad niet alleen hoeft te bestrijden, want Michael Keaton (Batman) is sowieso van de partij en zoals bekend is Bruce Wayne uiteindelijk degene die Dick Grayson adopteert.

De film van de Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah (Bad Boys For Life) verschijnt ergens in de loop van dit jaar op HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair