Winston Duke eist mega-loonsverhoging voor vervolgopnames 'Black Panther 2'

Winston Duke eist mega-loonsverhoging voor vervolgopnames 'Black Panther 2'

Dit voedt de geruchten over zijn toekomstige aandeel...

Eerder vandaag kwam naar buiten dat de productie van Black Panther: Wakanda Forever is hervat nadat de opnames in november moesten worden stilgelegd toen Letitia Wright geblesseerd raakte.

Nu de actrice, die de rol van Shuri speelt, hersteld is van deze ernstige blessure, wordt er de komende vier weken verder gewerkt aan het langverwachte Marvel-vervolg in Atlanta, Georgia.

The Hollywood Reporter onthult echter nog meer informatie, namelijk dat Winston Duke (M'Baku) een flinke loonsverhoging zou hebben geëist.

Belangrijke rol
De verklaring zou zijn dat hij een veel uitgebreider aandeel krijgt in de toekomst van het universum in en van bijrol naar meer hoofdrol wisselt.

Een woordvoerder van Marvel wilde hier niet op ingaan, maar dit voedt natuurlijk de geruchten over diverse fan-theorieën dat niet Shuri, maar M'Baku de mantel van de Black Panther gaat overnemen van T'Challa.

Sowieso komt er een nieuwe beschermer van Wakanda, omdat de in 2020 overleden Chadwick Boseman eervol uit het verhaal wordt geschreven en niet via CGI-trucage of met look-a-likes aanwezig blijft.

NieuwsFilm

meest populair