Wat vinden fans eigenlijk van het 'Batgirl'-kostuum?

Leslie Grace's look in Batgirl is onthuld.

Jim Pedd 16 januari 2022 06:18 in Algemeen
Voor DC-fans was er afgelopen vrijdag een behoorlijk fijne verrassing, toen de eerste officiële foto van Batgirl vrijgegeven werd. Cast- en crewleden deelden een foto van Barbara Gordon, a.k.a. Batgirl, in haar kostuum.

De opnames van de HBO Max-film vinden op dit moment plaats in Glasgow. Bij de foto lezen we: "Ik gebruik hun verwachtingen tegen hen. Dat zal hun zwakte zijn. Niet de mijne. Laat ze mij maar onderschatten. En als ze niet meer opletten en hun trots de overhand neemt, laat ik ze wel zien hoe het moet."

Batgirl-reacties
Actrice Leslie Grace vertelde tijdens een recent interview dat ze "misschien wel 35 verschillende varianten van het kostuum" gedragen had, voordat de makers een keuze maakten.

"Het is een groot ding, dus we willen het echt goed doen. Ik ben heel benieuwd om te zien waar het heen gaat en hoe ik eruit kom te zien. Mijn moeder is ook enorm benieuwd. Ze wil echt alles weten, haar en alles!"

Batgirl wordt geregisseerd door Bilall Fallah en Adil El Arbi, met een scenario van de hand van Christina Hodson. Fans zijn duidelijk enthousiast:NieuwsFilm