Deze voorwaarde stelde Michael Keaton voor een terugkeer als Batman

The Flash brengt Michael Keaton terug.

Jim Pedd 16 januari 2022 07:37 in Algemeen
Michael Keaton vertelde tijdens een nieuw interview over zijn terugkeer als Batman. Hij onthulde ook de reden die maakte dat hij terug keerde voor The Flash.

Keaton speelde de rol van Batman tweemaal in films van regisseur Tim Burton. Sindsdien hebben vijf andere acteurs de rol gespeeld in live-action films, maar dit jaar keert Keaton in de vlaag van nostalgie waar Hollywood op dit moment van bevangen is, terug.

Weer Batman spelen
Keaton sprak tijdens de The Jess Cagle Podcast With Julia Cunningham-podcast dat hij de ervaring ditmaal echt "omarmde". Volgens hem was het nu "het juiste moment" om de cape weer om te slaan.

"Batman was werk en het was met Tim Burton en we wisten het allemaal niet zo goed. Wat ik wel wist: 'Als dit een misser is, dan is het een grote misser'. Dat zou ons allemaal een stap terug laten doen. Maar ik dacht: wat ik zo waardeer in acteurs is hun lef, dus hopelijk heb ik dat ook."

Warner Bros. belde hem vervolgens voor een terugkeer en daarvoor stelde Keaton een voorwaarde: "Natuurlijk moet je dit doen. Maar, het moet echt goed zijn. Er is geen enkele reden om dit te doen als het niet goed is. Dus, het is echt heel erg goed. Ik ben erin gesprongen en heb plezier gehad. En waarom ook niet? Regisseur Andy Muschietti is fantastisch en heel creatief. Ik weet het niet, maar het was leuk."

NieuwsFilm