Prime Video voegde deze films nieuw toe afgelopen week

Dit is nieuw in het aanbod van Prime Video.

Jim Pedd 16 januari 2022 20:30 in Featured
Het was een wat tegenvallende week op Prime Video met nieuwe films deze week. We zetten de nieuwe titels voor je op een rij, zoals je van ons gewend bent.

Madrasi Da by SA Aravind (2017)
Regie: Avinash Prakash | Cast: Aravind Subramanian
Madrasi Da is een stand up sepcial van Aravind SA, die onder meer kijkt naar de vreselijke steotypes rond Chennai. Maar ook meteen geniale nieuwe stereotypes introduceert.

Hotel Transylvania: Transformania (2022)
Regie: Derek Drymon, Jennifer Kluska | Cast: Brian Hull, Andy Samberg, Selena Gomez, Kathryn Hahn
Als de mysterieuze uitvinding 'The Monsterfication Ray' van Van Helsing compleet los gaat, worden Drac en zijn vrienden veranderd in mensen. Johnny wordt een monster. En dus moet de crew door de wereld reizen in een poging zichzelf te herstellen.

The Story of Us (2019)
Regie: Scott Smith | Cast: Maggie Lawson, Sam Page, Marco Grazzini, Zibby Allen
Boekenliefhebster Jamie is de eigenares van True Love Books and Cafe, één van de oudste zaken in het stadje Waterford, Oregon. De zaken gaan echter slecht, net zoals bij veel bedrijven in het stadje. Haar eerste liefde, Sawyer O'Dell, keert na jaren terug naar Waterford. Al gauw komen haar gevoelens voor hem weer naar boven, totdat zij ontdekt dat hij bezig is met het ontwerpen van de renovatie van het winkelcentrum. Dit brengt haar boekenzaak in gevaar. Terwijl Valentijnsdag steeds dichterbij komt, net als de dreigende sluiting van haar zaak, bedenkt Jamie een plan om de historische winkels te redden.

All Things Valentine (2016)
Regie: Gary Harvey | Cast: Sarah Rafferty, Sam Page, Jeremy Guilbaut, Heather Doerksen
Blogster Avery heeft de liefde bijna opgegeven wanneer ze de knappe dierenarts Brendan leert kennen. De twee bouwen een hechte band op. Maar dan ontdekt ze dat Brendan zijn vorige mislukte relatie wijt aan Avery's blog en dat hij degene is die allerhande vreselijke commentaren nalaat op haar blog.

NieuwsFilm