Marvel Studios lanceert eerste teaser voor 'Moon Knight'!

Check hier Oscar Isaacs Moon Knight.

Jim Pedd 15 januari 2022 17:56 in Video
Komende maandag wordt op ABC tijdens de NFL Playoffs de eerste trailer vrijgegeven voor Moon Knight. We horen al geruchten dat de serie sneller te zien zal zijn dan je misschien denkt en die verhalen lijken te kloppen.

Marvel Studios heeft namelijk een vijftien seconden durende preview vrijgegeven voor het eerste seizoen van de televisieserie. En laat weten dat we de trailer maandag kunnen zien. De verwachting is dat Marvel dan ook bekend maakt wanneer de serie precies te zien is. Het gerucht gaat dat je de eerste aflevering vanaf 30 maart kunt streamen.

Moon Knight-beelden
In de eerste teaser zie je ook meteen het personage dat gespeeld wordt door acteur Ethan Hawke. Hij is de grote slechterik van de serie, maar Marvel laat nog niet weten welk personage dat precies is. Hawke grapte al eens dat hij "ongeveer 10.000 geheimhoudingsverklaringen" heeft getekend voor de serie.

Check hieronder de eerste teaser:Moon Knight is een wereldwijd actie-avontuur. De serie volgt Marc Spector, die te lijden heeft aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis. De meerdere identiteiten die in hem leven komen terecht in een dodelijke oorlog tussen de goden, met als achtergrond het moderne en oeroude Egypte.

NieuwsFilm