In zijn nieuwe film is Tom Hanks compleet anders

Dit jaar zien we hem als de manager van Elvis Presley.

Bram de Groot 16 januari 2022 14:21 in Algemeen
Na jaren komt er weer eens een grote Hollywoodfilm over Elvis Prestley (1935 - 1977), een van de bekendste zangers die er ooit is geweest. De biopic Elvis zal zich ook richten op de manager van de superster.

En die manager zal gespeeld gaan worden door Tom Hanks, winnaar van twee Oscars. Hanks speelt Colonel Tom Parker. Volgens regisseur Baz Luhrmann krijgen we een andere kant van Hanks te zien.

Tom Hanks is een sensatie
"Ik geniet echt van kolonel Tom Parker. In het leven vind ik het heel mooi om te werken met bekende acteurs die bekend staan om hoe zij te werk gaan," aldus Luhrmann die aangeeft dat hij blij wordt als de acteurs nog meer uit zichzelf weten te halen.

[i]"Het is dus een sensaties om te werken met Tom, de Rolls Royce onder de acteurs. Ik bedoel, dat is een rit die je mee wilt maken. Ik vind het heel spannend om te zien als hij het anders doet dan dat hij eerder heeft gedaan."[/b]

De titelrol in de film over "The King of Rock and Roll" wordt gespeeld door Austin Butler en de release staat gepland voor 3 juni dit jaar.

NieuwsFilm