James Gunn wil half miljard dollar voor zijn volgende Marvel-film

Pas dan is Guardians of the Galaxy Vol. 3 pas echt helemaal wat hij wil.

Bram de Groot 17 januari 2022 20:30 in Algemeen
Na The Suicide Squad en Peacemaker gaat regisseur James Gunn aan de slag met Guardians of the Galaxy Vol. 3 en zoals eerder aangegeven wordt dat de laatste film die hij in die reeks zal maken voor Marvel Studios.

De film zal namelijk het verhaal van Star-Lord gaan afronden en van het weekend werd duidelijk dat Vol. 3 heel anders wordt dan de fans nu denken. De regisseur zou ook het liefst een half miljard dollar gebruiken om de film te maken.

Budget toch een dingetje voor Gunn
"Ik denk meteen aan het budget terwijl ik aan het schrijven ben, altijd," vertelde Gunn aan Collider. "Zelfs bij iets met een enorm budget als Volume 3 is het nog steeds een strijd. Het is een strijd om het binnen het budget te laten passen, omdat je eigenlijk wilt dat zo'n film een half miljard dollar kost."

"Als ik een half miljard dollar had, dan zou ik ongeveer kunnen doen wat ik wil. Zo moeilijk is het. Ik moet altijd over het budget nadenken en concessies doen vanwege het budget, maar vaak leidt het tot goede dingen. Je bent vaak gedwongen om iets te heroverwegen en je moet een creatieve oplossing bedenken."

Hoe uitpakt zien we volgend jaar zomer in de wereldwijde bioscoopzalen. Daarvoor verschijnt The Guardians of the Galaxy Hollday Special op Disney+ en de een aantal Guardians zien we deze zomer terug in de vierde Thor-film.

NieuwsFilm