Deze kneiterharde wraakfilm blijft maar klimmen in de Netflix Top 10

Nederlandse Netflix-gebruikers kijken massaal naar 'Upgrade' van Leigh Whannell.

Jeffrey Kouters 17 januari 2022 22:30 in Algemeen
Upgrade, een kneiterharde wraakfilm van The Invisible Man-regisseur Leigh Whannell blijft maar klimmen in de Top 10 van Netflix.

Afgelopen weekend viel Upgrade, die vorige week werd toegevoegd op de streamingdienst, nog buiten de Top 3, maar inmiddels staat hij op plek nummer 2. Steeds meer Netflix-kijkers weten deze prent dus te vinden en dat is meer dan terecht. Upgrade is immers een erg goede film.

De enige titel die op dit moment vaker wordt bekeken door het Nederlandse publiek is Brazen (2022). In die film zoekt een detectiveschrijfster naar degene die haar zus heeft vermoord. Dit tot grote ergernis van de politie.

Over deze film
Upgrade speelt zich af in een futuristische wereld en gaat over automonteur Grey Trace (een glansrol voor Logan Marshall-Green), die juist helemaal niets met al die ├╝bermoderne technologie heeft.

Maar na de moord op zijn vrouw tijdens een gebeurtenis waarbij hij zelf verlamd raakt, besluit hij toch een experimentele chip bij zichzelf te laten implanteren om de controle over zijn lichaam terug te kunnen krijgen. Hij gaat op zoek naar wraak.

Regisseur Whannell laat zien dat je met een zeer bescheiden budget ook een goede film kan maken vol actie en mooie sets. Hieronder vind je de trailer als je Upgrade nog niet gezien hebt en eerst even een indruk wil krijgen van deze titel.NieuwsFilm