Joss Whedon reageert eindelijk op 'Justice League'-fiasco en '"onbeschofte cast"

Whedon is ook niet blij met fans van Sjakie Snyder...

Na jaren van beschuldigingen aan zijn adres over het gedoe rondom de re-shoots van Justice League, heeft Joss Whedon eindelijk zijn mond erover opengetrokken. Lees hieronder wat hij (voor nu) te zeggen heeft.

Zoals we inmiddels allemaal weten, werden de opnames van Justice League halverwege stilgelegd wegens de zelfmoord van Zack Snyders dochter, maar ook creatieve meningsverschillen met Warner Bros. De studio huurde daarop Joss Whedon in om een groot deel van de film opnieuw te schrijven en te filmen. Hierdoor liep het budget op tot zo'n 300 miljoen dollar, maar kon de film uiteindelijk ook op dramatische reacties van zowel critici als kijkers rekenen.

Nu, bijna vijf jaar nadat de film in de bioscopen draaide, heeft Whedon zich tijdens een interview met NY Magazine uitgelaten over de door problemen geplaagde productie. De regisseur werd door meerdere acteurs uit de film beschuldigd van intimidatie en pesterijen op de set. Maar Whedon beweert nu zelf dat de acteurs juist degenen waren en het de "meest onbeschofte groep mensen" is waarmee hij ooit heeft gewerkt.

Tevens liet Whedon weten dat Gal Gadots beschuldigingen dat hij haar loopbaan om zeep zou helpen totale onzin zijn. Tot slot bekritiseerde Whedon fans van Snyder ervan dat zij ervoor hebben gezorgd dat het hele internet en de cast van de film hem nu haten. Zijn voorlopig laatste verklaring luidt als volgt:

"Toen het internet er net was werd ik op handen gedragen, maar het huidige internet heeft me volledig kapotgemaakt. Die symmetrie is me niet ontgaan."

NieuwsFilm

meest populair