James Bond-fans willen dolgraag deze acteur als 007

Idris Elba moet 't worden?

Jim Pedd 18 januari 2022 22:30 in Algemeen
Nu de tijd van Daniel Craig als James Bond echt voorbij is, is de zoektocht naar een nieuwe 007 begonnen. Producent Barbara Broccoli vertelde zelfs dat de makers van de franchise rustig aan zoeken naar een nieuwe acteur voor de rol.

Voor heel wat fans van de franchise is Idris Elba nog altijd de grote favoriet voor de rol.

Idris Elba als nieuwe James Bond?
Op Twitter werd fans gevraagd wie wat hen betreft de nieuwe James Bond moet zijn. Onder de kandidaten bevinden zich een aantal van de meest populaire kandidaten die vaker genoemd zijn. Maar topfavoriet is duidelijk nog altijd Idris Elba! Sommige tweets waarin Elba als opvolger genoemd werd, trokken zelfs enkele honderden likes.

Geruchten over Elba als nieuwe James Bond gaan al een decennium rond. In 2012 hintte actrice [url=]Naomi Harris[/url] op gesprekken tussen producent Broccoli en Elba. "Het lijkt wel alsof het inderdaad een mogelijkheid is dat ze in de toekomst kiezen voor een zwarte James Bond", aldus Elba.

Maar je moet vooral niet al te veel hoop koesteren. Elba vertelde in 2018 namelijk heel kort op de vraag of hij de nieuwe James Bond zou worden: "nee".

Wat niet wegneemt dat fans nog altijd hoop koesteren:NieuwsFilm