Marvel-fans zijn dolenthousiast over 'Moon Knight'

Moon Knight met Oscar Isaac ziet er dan ook tof uit.

Jim Pedd 19 januari 2022 08:26 in Algemeen
De eerste reacties op de trailer van Moon Knight stromen inmiddels binnen. Marvel Studios-fans kijken nu al reikhalzend uit naar de aankomende nieuwe serie in de franchise en lijken echt dolenthousiast te zijn met dit in het vooruitzicht.

De eerste trailer hint al naar wat we mogen verwachten van de versie van Oscar Isaac van de burgerwacht. Er wordt onder meer gehint naar zijn meervoudige persoonlijkheidsstoornis, maar we zien ook iets van zijn voorgeschiedenis met Khonshu en de setting in Londen.

Fans zijn blij
Het heeft er alle schijn van dat de eerste beelden enorm goed bevallen bij de fans. We doen een greep uit een aantal van de vele reacties die binnenkwamen naar aanleiding van dit behoorlijk uniek uitziende project van Marvel Studios:Lang dachten we dat Oscar Isaac de rol van huurling Marc Spector speelde, maar hij is in basis Steven Grant: een vriendelijke medewerker van een cadeauwinkel die wordt overspoeld door black-outs en herinneringen aan een ander leven. Hij blijkt ook het lichaam te delen met de huurling Marc Spector.

Terwijl de vijanden van Marc op hem afkomen, moet hij om leren gaan met zijn complexe identiteit, terwijl hij ook nog eens verzeild raakt in conflict met de machtige goden van Egypte.

Vanaf 30 maart zie je Moon Knight op Disney+.

NieuwsFilm