Gal Gadot haalt flink uit naar 'The Avengers' en 'Justice League'-regisseur

Joss Whedon is overduidelijk klaar in Hollywood.

Bram de Groot 19 januari 2022 10:33 in Algemeen
Filmmaker Joss Whedon werd ooit op een voetstuk geplaatst nadat hij series als Buffy the Vampire Slayer en Firefly opleverde en in 2012 de Marvel-topper The Avengers. Sinds enige tijd lijkt de regisseur helemaal niets goed meer te kunnen doen.

Whedon had de bedenkelijke eer om nog iets van Justice League uit 2017 te maken . Volgens Cyborg-acteur Ray Fisher zou Whedon bepaalde grenzen hebben overschreden op de set van die film. Al tijden voert Fisher een soort van persoonlijke oorlog tegen Whedon uit, voorlopig met een hoop imagoschade.

Maar Fisher is niet de enige. Ook Gal Gadot gaf in het verleden aan niet heel happy te zijn met Whedon. Zo zou Whedon haar hebben bedreigd. Hij zou haar carrière verwoesten als ze niet zou doen wat hij zei.

Gal Gadot slaat terug
Recent reageerde Whedon via New York Magazine op alle ophef en dat had hij beter niet kunnen doen. Hij verwijt Gadot dat ze hem niet goed zou hebben begrepen. Gadot denkt van wel. "Ik verstond hem luid en duidelijk," was de reactie van Gadot tegenover Vulture.

"En ik werk nooit meer met hem samen en raad iedereen in mijn omgeving dat ook te doen," voegde ze toe. Voorlopig lijkt het laatste nog niet geschreven over de situatie. Een nieuwe Hollywoodfilm van Whedon hoef je voorlopig niet te verwachten.NieuwsFilm