Steve Harvey is geen fan van de spannende kiekjes van zijn dochter en Michael B. Jordan

De bekende komiek mag de acteur verder wel.

FilmTotaal 19 januari 2022 06:00 in Celebrity
Michael B. Jordan, o.a. bekend van Black Panther en de Creed-films, heeft een relatie met model Lori Harvey, de dochter van de beroemde Steve Harvey, de Amerikaanse komiek en presentator. Eerder liet hij al weten de relatie van Lori en Michael goed te keuren, maar hij is wel geen fan van hun 'spannende' kiekjes.

Steve Harvey was recentelijk te gast bij The Ellen DeGeneres Show, waar DeGeneres een paar foto's liet zien van het beroemde koppel. Op een foto zit Lori op de schoot van Michael. Dit kiekje was recentelijk al te zien op FilmTotaal, maar het is de eerste keer dat Steve het zag. Echt leuk vindt hij het niet.

Reactie
Zo zegt hij: "Ik heb die foto nog nooit eerder gezien... Ik voel me er nogal ongemakkelijk bij. Het is niet echt mijn foto..."

Toch lijkt Harvey Jordan verder wel te appreciëren: "Ik mag hem wel. Hij bracht nu alweer zijn tweede kerstmis met ons door en hij komt altijd met de beste cadeaus aan. Ik kreeg een doos met 100 zeldzame sigaren en mijn vrouw een paar ski's. De enige reden waarom je je potentiële schoonmoeder ski's geeft is omdat je wil dat ze je schoonmoeder wordt!"

"Michael is een puike gozer en komt van een goede familie" gaat Harvey verder. "Maar dat betekent niet dat ik hem niet in de gaten hou. Hij is gigantisch stevig dus ik kan hem niet uitlachen, maar als hij Lori ooit in de steek laat ga ik toch achter hem aan!"

Bekijk het fragment hieronder.NieuwsFilm