Eindelijk goed nieuws voor fans van 'Mad Max: Fury Road'

Eindelijk goed nieuws voor fans van 'Mad Max: Fury Road'

Mad Max: Furiosa kan bijna van start.

We hebben dertig jaar moeten wachten op de release van Mad Max: Fury Road. Dat Mad Max: Furiosa recent met een jaar werd uitgesteld, is dus niet de grootste klap om te verwerken voor fans van de franchise.

De vierde film kreeg te maken met onder meer natuurrampen, verschuivingen in de cast, geldproblemen en veel meer voordat de opnames uiteindelijk afgerond konden worden. De cast en crew van de vijfde film zullen hopelijk wat minder te verwerken krijgen nu ze zich eindelijk kunnen opmaken voor de opnamestart.

Mad Max: Furiosa-opnames
SmartCompany weet te melden dat de opnames van Mad Max: Furiosa eindelijk van start kunnen. De film wordt vanaf maart opgenomen, en de boel duurt vervolgens drie en een halve maand.

De opnames van Mad Max: Furiosa worden daarmee eind juni afgerond, waarna regisseur George Miller nog heel wat tijd heeft om de post-productie te doorlopen. Mad Max: Furiosa staat namelijk gepland voor release op 24 mei 2024. Nog even wachten dus.

Mad Max: Furiosa heeft een hoofdrol voor [url=]Anya Taylor-Joy[/url] als Furiosa. We zullen zien hoe zij opgroeide in het Wasteland dat voor Max zijn thuis is. De druk is groot: Mad Max: Fury Road was een van de best ontvangen films van de afgelopen jaren.

NieuwsFilm

meest populair