Warner Bros. Nederland houdt rekening met vertraging 'The Batman'

Warner Bros. Nederland houdt rekening met vertraging 'The Batman'

Doemscenario's houden de deuren dicht.

Ondanks dat de release van The Batman nog vele weken van ons verwijderd is, lijkt Warner Bros. Nederland niet zo zeker dat de superheldenfilm begin maart in de Nederlandse bioscopen verschijnt.

De Nederlandse divisie van Warner Bros. heeft namelijk de Nederlandse ondertitelde versie van de eerder verschenen The Bat and The Cat-trailer online gezet en daarbij is geen datum te zien. Dit in tegenstelling van de vele uitingen die in de States worden vrijgegeven.


Voorzichtigheid lijkt terecht
Misschien is Warner Bros. iets te voorzichtig, maar verleden jaar zaten de bioscopen ook lange tijd op slot. Tijdens de persconferentie van verleden week was premier Rutte ook weinig empatisch te noemen, terwijl de bioscopen en filmhuizen in steeds zwaarder weer verkeren.

In de States lijkt Warner Bros. wel overtuigd van de release van de film van regisseur Matt Reeves. Twee mooie nieuwe posters, hieronder te zien, tonen gewoon de datum 4 maart.

Wat zeg jij? Is de voorzichtigheid van Warner Bros. met "binnenkort in de bioscoop" terecht? Het is natuurlijk niet gek na de situatie met de Marvel-film Spider-Man: No Way Home.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair