'Lord of the Rings'-fans geven de hoop op met de Prime Video-serie

Nu al vinden ze het niks.

Jim Pedd 21 januari 2022 23:30 in Algemeen
Na heel wat jaren en miljoenen dollars aan ontwikkelkosten, heeft Prime Video deze week eindelijk onthuld hoe de nieuwe toevoeging aan de Lord of the Rings-franchise heet. De serie krijgt de titel The Lord of the Rings: The Rings of Power.

De titel is er een die z'n werk doet: het publiek weet waar de reis zich op gaat focussen, namelijk de ringen die Sauron gesmeed heeft en de gebeurtenissen die volgen nadat ze verspreid zijn. Niet iedereen blijkt echter fan van de titel te zijn.

Een domme titel
Hieronder vind je een verzameling van reacties op de titel, die erop wijzen dat niet iedereen op het internet echt fan is. Zo zegt iemand dat de titel "zo dom is dat Bezos er wel op gestaan moet hebben".

Sommige fans hebben er minder moeite mee, maar gezien de jaren aan werk die in The Lord of the Rings: The Rings of Power zitten en de vele tientallen miljoenen dollars, klinkt de titel ook wel erg basic.

Showrunners J.D. Payne en Patrick McKay stellen zich juist veel voor van de titel die ze bedacht hebben. "Dit is een titel waarvan wij denken dat deze op de kaft van een boek naast de andere klassiekers van J.R.R. Tolkien zou kunnen staan."

Daar is dus niet iedereen het mee eens:NieuwsFilm