Heb jij te veel meekijkers op Netflix? Zo kom je van ze af!

Wie deelt er eigenlijk niet zijn wachtwoord voor Netflix?

Bram de Groot 21 januari 2022 20:30 in Featured
Afhankelijk van je account kunnen er meerdere mensen op jouw Netflix meekijken. Het kan voorkomen dat je teveel meekijkers hebt doordat je aan te veel mensen jouw wachtwoord hebt gegeven.

Er zijn mensen die hun wachtwoord net even te vaak hebben gedeeld met familie, vrienden en vage bekenden. Als je de boel weer terug naar af wil hebben, dan is daar een oplossing voor. Log daarvoor in op je profiel en ga naar 'Account'.

Verwijder de meekijkers op Netflix
Onder 'Account' vind je de optie 'Uitloggen op alle apparaten'. Na het beantwoorden van de bevestigingsvraag worden alle profielen verwijderd. Jij kunt wel weer inloggen en via Account kun je een nieuw wachtwoord instellen.

Je kunt ook kijken hoeveel apparaten op je account hebben ingelogd. Dit doe je onder 'Recente streamingactiviteit op het apparaat'. Kun je gelijk zien of iemand een nieuwe tv heeft gekocht!

Wat zeg jij? Deel jij jouw wachtwoord van Netflix wel eens met bekenden? En heb jij dan wel eens problemen om in te loggen op Netflix doordat er te veel gebruikers zijn ingelogd?

NieuwsFilm